Skip links

uitgelichte projecten van utiliteitsbouw

Aanpassing woningen, kantoor en garage (rijks- en gemeentelijk monument) a/d Potterstraat te Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

Renovatie en aanpassing a/d Westersingel te Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

Kinderdagverblijf “de Vier Seizoenen” Drebbelstraat te Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

“Het Patronaat”, Lourdesplein 1 te Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

Zuidzijde Haven te Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

Meervoudige opdracht voor brandweerkazerne in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom e.o.

Architectenbureau Aerleant Cloïn - Bergen op Zoom en omgeving
Architectenbureau Aerleant Cloïn - Bergen op Zoom en omgeving

utiliteitsbouw

Gebouwen voor bedrijven en instellingen vragen bijna altijd om maatwerk! De opdrachtgever in deze is vaak professioneel, maar op een ander vlak. Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA heeft veel ervaring met ontwerpen en bouwen voor utiliteit. Zowel in de commerciële bedrijvigheid, als voor maatschappelijke of culturele instellingen, de gezondheidszorg, de horeca, retail, etc. Van klein tot groot! Van de verbouwing van een winkel tot het ontwerpen aan een brandweerkazerne of een sportcomplex. We zijn er goed op ingericht om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen.

In samenspraak u en/of de gebruikers ontwikkelen we een zogenaamd ‘programma van eisen’, waarin we vastleggen waaraan een nieuw gebouw of bouwwerk moet gaan voldoen. Of waaraan een bestaande gebouw na een bouwkundige ingreep moet gaan voldoen. Ook als dat gebouw of dat bouwwerk een monumentale status heeft: dat maakt het voor ons alleen maar interessanter. Ook op dat vlak hebben we veel kennis en ervaring!

over Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA

Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA heeft veel gebouwd en verbouwd in thuisbasis Bergen op Zoom. We kennen de stad en de omliggende kernen en wijken goed en dat heeft zo z’n voordelen. De bestemmingsplannen, de welstandsnota, de dynamiek, de mensen: we kennen ze en we weten de weg. We zijn in die zin typisch een ‘lokale architect’.

We zijn actief in een breed segment van de markt en werken zowel aan klein- als grootschaliger nieuwbouw, als aan verbouwingen, renovatie en restauratie. Onder onze opdrachtgevers zijn veel particulieren en bedrijven, maar ook instellingen en overheden. Zo werken we o.a. voor Stadlander, Touw Carrosserie, Hoppenbrouwers autoschade, diverse particuliere opdrachtgevers in de hele stad, de gemeente Bergen op Zoom.

We verzorgen architectonisch en bouwkundig ontwerp, bouwtechnische uitwerking, vergunningtrajecten, prijs- en contractvorming, werktekeningen, bouwbegeleiding, directievoeren en opleveren.

meer over ons lezen?
Aerlant Cloïn

Aerlant Cloïn

Eigenaar

lees ervaringen van onze opdrachtgevers

onze partners

benieuwd naar de mogelijkheden?

neem contact op