Skip links

over Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA

over ons

Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA bestaat nu 25 jaar…

We hebben in die periode veel gebouwd en verbouwd, op uiteenlopende plaatsen in de regio Zeeland en West-Brabant. Vanaf 1998 is Aerlant Cloïn werkzaam als zelfstandig architect en op de dag van vandaag zijn we een goed geoutilleerd en full-service architectenbureau met volop kennis en ervaring. We zijn een ‘BNA erkend bureau’, wat staat voor verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit.

We zijn actief in een breed segment van de markt en werken zowel aan klein- als grootschaliger nieuwbouw, als aan verbouwingen, renovatie en restauratie en advisering van Ruimtelijke Kwaliteit. Onder onze opdrachtgevers zijn veel particulieren en bedrijven, maar ook instellingen en overheden. Zo werken we o.a. voor Stadlander Bergen op Zoom, Touw Carrosserie, Hoppenbrouwers autoschade, diverse particuliere opdrachtgevers in West-Brabant en Tholen, gemeente Bergen op Zoom , gemeentes Middelburg, Vlissingen, Veere, Voorschoten, …

We verzorgen architectonisch en bouwkundig ontwerp, bouwtechnische uitwerking, vergunningtrajecten, prijs- en contractvorming, werktekeningen, bouwbegeleiding, directievoeren en opleveren.

curriculum vitae bekijken?
Aerlant Cloïn

Aerlant Cloïn

Eigenaar

Bergen op Zoom e.o.

Hoogerheide / Woensdrecht/ Huijbergen e.o.

Halsteren/ Tholen/ Steenbergen e.o.

Roosendaal/ Wouw/ Wouwse plantage e.o.

Architectenbureau Aerleant Cloïn - Bergen op Zoom en omgeving
Architectenbureau Aerleant Cloïn - Bergen op Zoom en omgeving
Architectenbureau Aerleant Cloïn - Bergen op Zoom en omgeving

benieuwd naar de mogelijkheden?

contact opnemen?