architectenbureau BNA

Aerlant Cloïn

particuliere woningen.


Veel mensen dromen ervan zelf een huis te (laten) ontwerpen en te (laten) bouwen. Maatwerk, geheel naar eigen wens. Architectenbureau Aerlant Cloïn BNA heeft ruim ervaring met bouwen voor particulieren. We zijn er goed op ingericht om juist dit soort ontwerpdrachten tot een succesvol einde te brengen.


Samen met u als opdrachtgever ontwikkelen we een zogenaamd 'programma van eisen', waarin we vastleggen waaraan de nieuw te bouwen woning moet voldoen. Of waaraan een bestaande woning na een bouwkundige ingreep moet gaan voldoen. Heeft uw woning een monumentale status? Ook op dat vlak hebben we veel kennis en ervaring!


.


Dan gaan we aan de slag met een ontwerp waarin we uw wensen vertalen naar een ruimtelijk ontwerp. We werken dat plan verder uit en verzorgen de complete aanvraag voor een bouwvergunning (tegenwoordig de zogenaamde omgevingsvergunning). We zorgen dat het plan slim in elkaar zit, niet alleen op het vlak van architectuur en bouwtechniek, maar ook op het vlak van installatietechniek en duurzaamheid.Naar keuze voegen we aan deze dienstverlening nog van alles toe. We maken een werkomschrijving, gaan voor u op zoek naar een geschikte aannemer en organiseren een 'aanbesteding'. We regelen de contractvorming. We begeleiden het hele bouwproces tot aan de oplevering en adviseren u inzake verzekeringen, garanties, termijnbetalingen, onderhoudstermijn etc.


Bij ons bureau is uw bouwproject in goede handen. Wij adviseren, maar alle keuzes zijn aan u...

contact? info@cloin-arch.nl of +31 164 259323